(Yeni Güç) Güncellemesi 17 Kasım’da War Thunder’da

(Yeni Güç) Güncellemesi 17 Kasım’da War Thunder’da

War Thunder oyununa gelecek olan büyük güncelleme Türkiye saati ile 17 Kasım 09:00‘da sunucuların kısa süreli erişime kapatılması ile oyuna getirilmiş olacak.

Oyuna yeni eklenecek araçların, yanı sıra bu güncellemeyi Türkiye’de en çok beklemelerin sebebi DLSS 2.0 teknolojisi oluyor, bu teknoloji sayesinde kısaca daha yüksek FPS değeri ve daha canlı grafiklere sahip olup, oyunu rahatlıkla oynayabileceğiz.

DLSS 2.0 Teknolojisi kısaca; 

  • Üstün Görüntü Kalitesi – DLSS 2.0 piksellerin yalnızca yarısını işler ve yerel çözünürlükte görüntü kalitesi sunar. Daha net görüntü ayrıntıları ve kareler arasında iyileştirilmiş tutarlılık için yeni geçici geri bildirim tekniklerini kullanır.
  • Tüm GeForce RTX GPU’larda ve Çözünürlüklerde Harika Ölçeklendirme – Yeni ve daha hızlı yapay zeka modeli, Tensor Çekirdeklerini daha verimli kullanarak orijinaline göre 2 kat daha hızlı işlem yapar ve böylece desteklenen GPU’lar, ayarlar ve çözünürlüklerde kare hızlarını iyileştirip kısıtlamaları kaldırır.
  • Tüm Oyunlar İçin Tek Ağ – Orijinal DLSS, her yeni oyunda yapay zekanın eğitilmesini gerektiriyordu. DLSS 2.0, tüm oyunlar genelinde çalışan genel bir yapay zeka ağı sunuyor. Bu da daha hızlı oyun entegrasyonu ve daha fazla DLSS destekli oyun anlamına geliyor.
  • Özelleştirilebilir Seçenekler – DLSS 2.0 kullanıcılara, görüntü oluşturma çözünürlüğünü kontrol eden 3 görüntü kalitesi modu (Kalite, Denge ve Performans) sunuyor. Performans modu şimdi 4 kata kadar süper çözünürlüğe olanak tanıyor. Bu daha fazla kullanıcı seçeneği ve hatta daha yüksek performans artışları anlamına geliyor.

War Thunder DLSS 2.0 Teknolojisi ile görüntüler;